Meghalt a toulouse-i merénylő...

(Tudom, hogy ez egy délelötti hír, de körülbelül most érkeztem elolvasni és reflektálni rá.)

A franciák eléggé sok jogot adnak az araboknak; mecseteket építhetnek, hogy csak egy fontos dolgot említsek a sok közül, és mi a hála? Rendőröket és zsidókat gyilkolásznak (összesen hét embert ölt meg)!
Azért európa felébredhetne, és kinyithatná a szemét! Az arabok újjal mutogatnak a zsidókra, hogy "Jujj, milyen gonoszok; civilekre lövöldöznek!", de azért ők is megérik a pénzüket, mert ugye a katonákat szemtől szembe nem merik lőni, csak a védtelen gyerekeket (mert az iskolában egy tanítót, valamint három gyereket gyilkolt meg! De egyébként a cikkből kiderült, hogy Pakisztániában képezték ki a tálibok és a NATO ellen is harcolt! De akkor miről beszélünk?)!
Aztán egész Európa kinyithatná a csipáját! Az arabok csak jönnek, csendben letelepednek, áéllampolgárságot kapnak, majd mecseteket építenek, bevezetik a “sariát”, és végül mire eszmélünk európa már iszlamizálódott is! Úgy tesznek mintha ártatlanok lennének, de egy óvatlan pillanatban azt vesszük észre, hogy 6-7 éves gyerekeket méstzárolnak le, csupn azért, hogy a paradicsomba juthassanak (az, hogy valójában hova jutnak, most nem lényeg…)
Az araboknak természetesen joguk van élni, jogukvan szaporodni, és mindenhez joguk van, amihez a többi embernek. Csupán ahhoz nincs joguk, hogy ártatlanokat gyilkolásszanak, és elhitessék a fél világgal, hogy ők az ártatlanok, ők a szentek! Ahhoz sincs joguk, hogy megöljenek mindenkit, aki nem az ő hitük szerint él!

(Nekem semmi bajom nincs az arabokkal; ugyanolyan emberek, mint mi, az összes tévedésükkel. De Európának fel kell ébrednie! Ez így nem mehet tovább! Ha nem teszünk valamit, lassan eltűnik az európai kultúra az öreg kontinensről!)