Az életem,
Az lételem,
S élvezem,
Hogy létezem.

Posts Tagged: Barcelona

Text

A tegnapi “gyenge” Barcelona játék után, ahol Messi két kapufát is rúgott, szívemből kívánom, hogy ma este a Real Madrid mélltó ellenféllel szemben maradjon alul.
Egyrészről; számos önelégült RM szurkoló ismerősöm arcára vagyna oda az a mosoly, melyet most elképzelek az arcukon, annak tudatában, hogy a Real már biztos döntős a 2012-es “BéEl” szezonban. Gyerekek, az idei szezonban semmi sem biztos!
Másrészt; így megvalósul a meglepetés döntő, egy Chelsea Bayern München mérkőzés, ahol bár a Müncheniek élveznék a hazai pálya előnyét, biztosan kiválló mérkőzést láthatnánk. Esetleges Chelsea győzelemmel!

Ja; és üzenem minden “elfogulatlan” Real Madrid szurkolónak, hogy felejtse már el, egyszer és mindenkorra, hogy a Barcelona megveszi a bírókat, vagy azt, hogy a Barcelona csapatát az UEFA támogatja.
Hogy csak a tegnapi meccset nézzük; Terry kiállítása jogos volt, ahogy a 11es is. Terry a mai nap el is ismerte, hogy hibásan cselekedett, cserben hagyta a csapatát (link; http://sportgeza.hu/futball/2012/04/25/cserbehagyas_terry/).
Álatlánosságban; Szerintetek a bírok nem emberek? (Segítek. a Válasz; De igen, azok!) És a bírok szerinted tévedhetetlenek? (Megint segítek; Nem! Nem azok!). Magyarán szólva, ha valamit befújnak a Barcelonának, azt nem azért teszik, mert a “Barcelonának hú de sok fölösleges pénze van, és lefizeti a játékvezetőket”, hanem azért mert a bíró így látta.
Szerintem a Barcelona épp elégszer bizonyította, hogy a világ legjobb klub csapatai közé tartozik, ahogy a Real Madrid is. Sőt, ki merem jelenteni, hogy jelenleg a két legjobb klub csapatáról van szó.

Sport Géza - Futball - Guardiola: Nincs mit szégyellnünk

Azért én azt mondom, ez nem a jól megszoktt Barcelona volt! És nem is értem, Tello miért pont most kapott kezdő szerepet… köze nem volt a játékhoz! De hát ez van, a Realnak gratulálunk a bajnoki címhez :)